- Boeken
- Voedsel
- eten en drinken alg.
- 500 PASTAGERECHTEN
SFORZA, VALENTINA
500 PASTAGERECHTEN
10,99incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving 500 PASTAGERECHTEN
Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben
500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die
met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta
is, van een traditionele spaghettibolognese tot een avontuurlijkere
linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om
steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.
- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta,
keukengerei, ingredienten en de ideale combinatie van pasta en saus.
- Er staan recepten in voor gebakken, gevulde en verste pasta, met vlees,
groenten, kaas, vis en zeevruchten.
- Maak een keuze uit bekende Italiaanse gerechten of nieuwe en moderne
varianten op oude klassiekers.
Docente en kooktalent Valentina Sforza trok in 1976 van Rome naar Londen,
waar ze een reputatie opbouwde als privekok. Ze is inmiddels de
belangrijkste docent aan La Cucina Valentina in Italie, waar ze kooklessen
geeft op het Italiaanse platteland. Ze heeft meer dan 30 kookboeken
geschreven en levert regelmatig bijdragen aan Reveal Italy, waarin ze tips
en recepten deelt van de culinaire hoogstandjes van het Italiaanse
platteland. Valentina draagt in speciale kookcursussen haar filosofie uit,
waarbij ze plaatselijke, seizoensgebonden producten gebruikt om eenvoudige,
goed verzorgde gerechten te maken.
500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die
met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta
is, van een traditionele spaghettibolognese tot een avontuurlijkere
linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om
steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.
- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta,
keukengerei, ingredienten en de ideale combinatie van pasta en saus.
- Er staan recepten in voor gebakken, gevulde en verste pasta, met vlees,
groenten, kaas, vis en zeevruchten.
- Maak een keuze uit bekende Italiaanse gerechten of nieuwe en moderne
varianten op oude klassiekers.
Docente en kooktalent Valentina Sforza trok in 1976 van Rome naar Londen,
waar ze een reputatie opbouwde als privekok. Ze is inmiddels de
belangrijkste docent aan La Cucina Valentina in Italie, waar ze kooklessen
geeft op het Italiaanse platteland. Ze heeft meer dan 30 kookboeken
geschreven en levert regelmatig bijdragen aan Reveal Italy, waarin ze tips
en recepten deelt van de culinaire hoogstandjes van het Italiaanse
platteland. Valentina draagt in speciale kookcursussen haar filosofie uit,
waarbij ze plaatselijke, seizoensgebonden producten gebruikt om eenvoudige,
goed verzorgde gerechten te maken.
Specificaties
- MerkVELTMAN UITGEVERS B.V.
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789048308491
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven