SWAGHOVEN, ERIC
ASPARAGUS
55,00incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving ASPARAGUS
Een culinaire reis door het hart van Noord-Limburg, waar de asperge meer dan een edele groente is.
In dit smakelijke boek vol verhalen en recepturen reis je aan de hand van SVH Meesterkok Eric Swaghoven mee van veld tot vork, duik je in derijke historie en het onbegrensde karakter van de asperge en maak je kennis met de smaak van het Zuiden.
Met Asparagus tonen we de veelzijdigheid van de delicatesse die al eeuwenlang gekoesterd en gevierd wordt.
Van de teelt tot het steken, de verschillende klassen, rassen en kleuren. Voel de trots van Noord-Limburg en begrijp waarom dit uitzonderlijke seizoensproduct groots in eenvoud is.
En dan, het piece de resistance: 56 recepturen die de smaakpapillen prikkelen en 14 technieken die jouw keukenvaardigheden naar een hoger niveau tillen.
Van klassiekers tot moderne twists;
elk recept wordt vergezeld van sprekend beeld en duidelijke toelichtingen.
Een doorgewinterde chef of simpelweg iemand die van lekker eten houdt?
Dit handboek is het begin van veel smakelijke momenten.
In dit smakelijke boek vol verhalen en recepturen reis je aan de hand van SVH Meesterkok Eric Swaghoven mee van veld tot vork, duik je in derijke historie en het onbegrensde karakter van de asperge en maak je kennis met de smaak van het Zuiden.
Met Asparagus tonen we de veelzijdigheid van de delicatesse die al eeuwenlang gekoesterd en gevierd wordt.
Van de teelt tot het steken, de verschillende klassen, rassen en kleuren. Voel de trots van Noord-Limburg en begrijp waarom dit uitzonderlijke seizoensproduct groots in eenvoud is.
En dan, het piece de resistance: 56 recepturen die de smaakpapillen prikkelen en 14 technieken die jouw keukenvaardigheden naar een hoger niveau tillen.
Van klassiekers tot moderne twists;
elk recept wordt vergezeld van sprekend beeld en duidelijke toelichtingen.
Een doorgewinterde chef of simpelweg iemand die van lekker eten houdt?
Dit handboek is het begin van veel smakelijke momenten.
Leesfragment
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven