- Boeken
- Voedsel
- basis kookboeken
- BUITENKOK IN 4 SEIZOENEN!
VOOGD, ROY
BUITENKOK IN 4 SEIZOENEN!
27,50incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving BUITENKOK IN 4 SEIZOENEN!
Buitenkok in 4 seizoenen!
Meer dan 175 BBQ-recepten, maar toch is dit geen kookboek. Het boek vertelt je alles over kamado''s zoals de Big Green Egg. Bovendien is het een logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vi
er seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The Cooking Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te ontdekken rond de kamado, de culinaire keramische barbecue.
In een enthousiaste samenwerking met gr
ote culinaire partners zoals Big Green Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon Levelt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee
als maaltijdbegeleider wijkt The Cooking Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier.
Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 175 recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via zijn food
blog op bbq52.nl. Met ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die nog meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen.
Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg''er in 52 weken buitenkoken.
Meer dan 175 BBQ-recepten, maar toch is dit geen kookboek. Het boek vertelt je alles over kamado''s zoals de Big Green Egg. Bovendien is het een logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vi
er seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The Cooking Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te ontdekken rond de kamado, de culinaire keramische barbecue.
In een enthousiaste samenwerking met gr
ote culinaire partners zoals Big Green Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon Levelt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee
als maaltijdbegeleider wijkt The Cooking Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier.
Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 175 recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via zijn food
blog op bbq52.nl. Met ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die nog meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen.
Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg''er in 52 weken buitenkoken.
Leesfragment
Specificaties
- MerkGuardian Publish
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789090340500
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven