- Boeken
- Voedsel
- keuken p/land en str
- CHINESE-ISH
KAUL, ROSHEEN
CHINESE-ISH
23,50incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving CHINESE-ISH
Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu
zijn in China geboren maar groeiden in Australie op.
Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire tradities
van hun ouders of inburgeren in de keuken(s) van
Australie? Of bewandel je een
nieuwe weg waarbij
smaak zwaarder weegt dan authenticiteit? Chinese-ish
is een ode aan de samensmelting van cultuur en
identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke
gerechten.
Leer de basis van de Chinese keuken kennen:
technieken
als rijst koken, goede dumplings en diverse
Chinese bouillons maken. Lees over tips & trucs en
handige adviezen over minder bekende ingredienten.
Krijg inzicht in welke ingredienten je makkelijk kunt
vervangen of weglat
en en welke juist niet en ga aan
de slag om succesvol chinese-ish te koken.
Van krokante mihoenpannenkoeken, kip met gefrituurde
basilicum en szechuanpeper of ''miljonairsrijst''
en ''drie aardse schatten''. Maak geroerbakte
knoflookscheuten met ibericoham of Chinese snacks
die een beetje raar lijken zoals szechuan worstjes
met koriander- en muntblaadjes op witbrood. Maak
feestmaaltijden voor grote gezelschappen of eenvoudige
gerechten voor een persoon. S
luit een maaltijd af met
''custardtaartjes voor valsspelers''.
zijn in China geboren maar groeiden in Australie op.
Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire tradities
van hun ouders of inburgeren in de keuken(s) van
Australie? Of bewandel je een
nieuwe weg waarbij
smaak zwaarder weegt dan authenticiteit? Chinese-ish
is een ode aan de samensmelting van cultuur en
identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke
gerechten.
Leer de basis van de Chinese keuken kennen:
technieken
als rijst koken, goede dumplings en diverse
Chinese bouillons maken. Lees over tips & trucs en
handige adviezen over minder bekende ingredienten.
Krijg inzicht in welke ingredienten je makkelijk kunt
vervangen of weglat
en en welke juist niet en ga aan
de slag om succesvol chinese-ish te koken.
Van krokante mihoenpannenkoeken, kip met gefrituurde
basilicum en szechuanpeper of ''miljonairsrijst''
en ''drie aardse schatten''. Maak geroerbakte
knoflookscheuten met ibericoham of Chinese snacks
die een beetje raar lijken zoals szechuan worstjes
met koriander- en muntblaadjes op witbrood. Maak
feestmaaltijden voor grote gezelschappen of eenvoudige
gerechten voor een persoon. S
luit een maaltijd af met
''custardtaartjes voor valsspelers''.
Leesfragment
Specificaties
- MerkONBEKEND \ MERKLOOS
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789461432810
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven