kantoorboek
0

BOTTURA, MASSIMO

DE KUNST VAN DE ITALIAANSE KEUKEN

55,00incl BTW
  • Vertrouwd sinds 1927

  • Persoonlijke aandacht en advies

  • Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE

  • Meer dan 150.000 artikelen online

Omschrijving DE KUNST VAN DE ITALIAANSE KEUKEN

Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italie. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Italie. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants.

Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura''s 25-jarige carriere als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld overvier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingredienten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Stefano Graziani en Carlo Benvenuto verzorgden de schitterende fotografie.

Bottura''s werk is zo verrassend dat de Engelsen lachend zeggen: Never Trust a Skinny Italian Chef. Wij noemen het de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst.

Leesfragment

Specificaties

  • Merk
    Terra
  • Groep
    ETEN EN DRINKEN ALG (440)
  • Barcode
    9789089896155
  • Leverstatus
    Actief

Reviews

0.0/5.0

Gemiddelde uit  0 reviews

Nog geen reviews geschreven