- Boeken
- Voedsel
- basis kookboeken
- DE VEGAN SLAGER
BIRD, ZACCHARY
DE VEGAN SLAGER
32,50incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving DE VEGAN SLAGER
Plantaardige kipsate, zalm of pekingeend? De
schappen van de supermarkten liggen vol met vegan
schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.
Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een
stukje vlees of vis of bereiden nog
steeds graag de
perfecte pasta bolognese. De vegan slager is het handboek
om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers
te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.
Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardiger/>vleesvervangers het beste werken - van aubergines,
paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,
bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke
producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak sate van
seitan of een braadstuk op basis van to
fu en aquafaba.
Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart
of bananenbloesem.
De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen
borrelplanken met charcuterie of probeer jerky,
vispie, ''faux-gras'' en gevulde kalkoen. Va
n lunchgerechten
als tuna melt tot en met rundergebraad als
klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding
die De vegan slager je biedt, heb je veel meer
keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het
aanbod uit de
supermarkt.
schappen van de supermarkten liggen vol met vegan
schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer.
Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een
stukje vlees of vis of bereiden nog
steeds graag de
perfecte pasta bolognese. De vegan slager is het handboek
om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers
te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen.
Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardiger/>vleesvervangers het beste werken - van aubergines,
paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten,
bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke
producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak sate van
seitan of een braadstuk op basis van to
fu en aquafaba.
Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart
of bananenbloesem.
De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen
borrelplanken met charcuterie of probeer jerky,
vispie, ''faux-gras'' en gevulde kalkoen. Va
n lunchgerechten
als tuna melt tot en met rundergebraad als
klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding
die De vegan slager je biedt, heb je veel meer
keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het
aanbod uit de
supermarkt.
Leesfragment
Specificaties
- MerkONBEKEND \ MERKLOOS
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789461432834
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven