- Boeken
- Voedsel
- eten en drinken alg.
- DEDIKKEVANDAM
DAM, JOHANNES VAN
DEDIKKEVANDAM
39,99incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving DEDIKKEVANDAM
Al meer dan dertig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als
professioneel, toegankelijk zijn. Met zijn restaurantrecensies (''Proefwerk'') in Het Parool heeft hij de lat hoog gelegd, en daarmee bijgedragen aan de opvallend toegenomen kwaliteit van de Nederlandse restaurants.
Met Dedikkevand
am kreeg de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard aangereikt. Niet alleen kan het boek dienen als onmiskenbaar naslagwerk en (met zijn talloze recepten) als origineel kookboek, ook is het een genot om te lezen. De succesvolle eerste editie
is nu door Van Dam geheel bijgewerkt en aangevuld met ruim 60000 woorden: zo''n 15% aan nieuwe artikelen. Daarmee is Dedikkevandam nog onmisbaarder geworden dan hij al was.
''De manier waarop Van Dam over eten schrijft is voo
rbeeldig: met veel eruditie, wetenschappelijke nieuwsgierigheid, een groot gevoel voor humor en een elegante manier van formuleren.'' Rudy Kousbroek in NRC Handelsblad
Over de eerste editie van Dedikkevandam:
/>
''Dedikkevandam is een culinaire goudmijn vol kennis en recepten.'' - de Volkskrant
''Een boek dat iedere liefhebber van lekker eten en van cultuur en van geschiedenis in zijn boekenkast moet hebben staan. Of bet
er nog, immer opengeslagen moet hebben liggen op de keukentafel.'' - Het Parool
''Dedikkevandam, het levenswerk van Johannes van Dam, waarin de wortels van de Hollandse keuken worden blootgelegd in weetjes, wijsheden en
recepten.'' - HP/ De Tijd
professioneel, toegankelijk zijn. Met zijn restaurantrecensies (''Proefwerk'') in Het Parool heeft hij de lat hoog gelegd, en daarmee bijgedragen aan de opvallend toegenomen kwaliteit van de Nederlandse restaurants.
Met Dedikkevand
am kreeg de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard aangereikt. Niet alleen kan het boek dienen als onmiskenbaar naslagwerk en (met zijn talloze recepten) als origineel kookboek, ook is het een genot om te lezen. De succesvolle eerste editie
is nu door Van Dam geheel bijgewerkt en aangevuld met ruim 60000 woorden: zo''n 15% aan nieuwe artikelen. Daarmee is Dedikkevandam nog onmisbaarder geworden dan hij al was.
''De manier waarop Van Dam over eten schrijft is voo
rbeeldig: met veel eruditie, wetenschappelijke nieuwsgierigheid, een groot gevoel voor humor en een elegante manier van formuleren.'' Rudy Kousbroek in NRC Handelsblad
Over de eerste editie van Dedikkevandam:
/>
''Dedikkevandam is een culinaire goudmijn vol kennis en recepten.'' - de Volkskrant
''Een boek dat iedere liefhebber van lekker eten en van cultuur en van geschiedenis in zijn boekenkast moet hebben staan. Of bet
er nog, immer opengeslagen moet hebben liggen op de keukentafel.'' - Het Parool
''Dedikkevandam, het levenswerk van Johannes van Dam, waarin de wortels van de Hollandse keuken worden blootgelegd in weetjes, wijsheden en
recepten.'' - HP/ De Tijd
Specificaties
- MerkNIJGH & VAN DITMAR
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789038899824
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven