- Boeken
- Voedsel
- basis kookboeken
- EEN ODE AAN SALADES
ZASLAVSKY, ALICE
EEN ODE AAN SALADES
29,95incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving EEN ODE AAN SALADES
EEN ODE AAN SALADES van Alice Zaslavsky
De groentekoningin is terug met Een ode aan salades.
Ingedeeld op warmere en koelere dagen geeft Alice
onweerstaanbare salades voor elke gelegenheid:
lunch, diner en barbecuefeest. Elke salade kun je
combineren met andere salades zodat je een tafel vol
lekkers hebt (maar dat hoeft natuurlijk niet!). Met de
maar liefst 80 dressings, is het eindeloos combineren
en varieren.
Bereid ''twinkelende tomaten'' met kefirdressing en
combineer met geblakerde romainesla & ansjovisaioli.
Maak de salade het middelpunt van een barbecuefeestje
en serveer lentesalade met parmezaandressing,
samen met aardbeien-rucolasalade en Japanse
sneeuwsla met wasabimayo. In de herfst en winter
kies je bijvoorbeeld voor hot pink perensalade
met citroenpalmkool & ricotta, een salade die uitstekend
past bij geroosterde radijs in pistou met linzen. Of
wat denk je van warme winterkoolsla met honingjeneverbessendressing?
Met de onmisbare ''wat-kun-je-maken-met-lijst'' en
een dressingindex om elke keer op terug te grijpen,
heb je een boek in handen met recepten die nooit
gaan vervelen. Met Ode aan salades maak je geweldige
gerechten, elke dag weer.
De groentekoningin is terug met Een ode aan salades.
Ingedeeld op warmere en koelere dagen geeft Alice
onweerstaanbare salades voor elke gelegenheid:
lunch, diner en barbecuefeest. Elke salade kun je
combineren met andere salades zodat je een tafel vol
lekkers hebt (maar dat hoeft natuurlijk niet!). Met de
maar liefst 80 dressings, is het eindeloos combineren
en varieren.
Bereid ''twinkelende tomaten'' met kefirdressing en
combineer met geblakerde romainesla & ansjovisaioli.
Maak de salade het middelpunt van een barbecuefeestje
en serveer lentesalade met parmezaandressing,
samen met aardbeien-rucolasalade en Japanse
sneeuwsla met wasabimayo. In de herfst en winter
kies je bijvoorbeeld voor hot pink perensalade
met citroenpalmkool & ricotta, een salade die uitstekend
past bij geroosterde radijs in pistou met linzen. Of
wat denk je van warme winterkoolsla met honingjeneverbessendressing?
Met de onmisbare ''wat-kun-je-maken-met-lijst'' en
een dressingindex om elke keer op terug te grijpen,
heb je een boek in handen met recepten die nooit
gaan vervelen. Met Ode aan salades maak je geweldige
gerechten, elke dag weer.
Leesfragment
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven