- Boeken
- Voedsel
- eten en drinken alg.
- HET LEKKERSTE UIT TURKIJE
KAYIS SUNGUR, HILAL
HET LEKKERSTE UIT TURKIJE
29,99incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving HET LEKKERSTE UIT TURKIJE
Maak een culinaire rondreis door Turkije
Het lekkerste uit Turkije is de culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, moet je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Turkse klassiekers (lahmacun!) als verrassende streekgerechten, met bijbehorende foto.
- 60 must-eat gerechten
- van Turks ontbijt tot desserts en drankjes
- recept- en sfeerfotografie
- informatie over land, keuken, ingredienten en culinaire tradities op feestdagen e.d.
Dompel je onder en ervaar de rijke eet- en drinkcultuur van Turkije. Hilal Kayis neemt de thuiskok aan de hand en laat zien wat de keuken van haar vaderland zo speciaal maakt. We kennen allemaal de Turkse mezze, borek, dolma en kofte, maar deze rijke keuken kent ook invloeden uit omringende landen. Bovendien heeft iedere streek zijn eigen smaken. Proef Kara lahana (boerenkool uit het noorden), beyran corbasi (soep uit het oosten), yaglama (traditionele laagjestaart met gehakt uit Kayseri) of de Turkse ontbijtgerechten sucuklu yumurta (Turkse worst met ei) en cay, de nationale thee. Heerlijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie van Turkije.
Van linzen- en yoghurtsoep tot borek en van mezze, dolma en kofte tot baklava en lokum: dit zijn de Turkse gerechten die je niet mag missen.
Het lekkerste uit Turkije is de culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, moet je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Turkse klassiekers (lahmacun!) als verrassende streekgerechten, met bijbehorende foto.
- 60 must-eat gerechten
- van Turks ontbijt tot desserts en drankjes
- recept- en sfeerfotografie
- informatie over land, keuken, ingredienten en culinaire tradities op feestdagen e.d.
Dompel je onder en ervaar de rijke eet- en drinkcultuur van Turkije. Hilal Kayis neemt de thuiskok aan de hand en laat zien wat de keuken van haar vaderland zo speciaal maakt. We kennen allemaal de Turkse mezze, borek, dolma en kofte, maar deze rijke keuken kent ook invloeden uit omringende landen. Bovendien heeft iedere streek zijn eigen smaken. Proef Kara lahana (boerenkool uit het noorden), beyran corbasi (soep uit het oosten), yaglama (traditionele laagjestaart met gehakt uit Kayseri) of de Turkse ontbijtgerechten sucuklu yumurta (Turkse worst met ei) en cay, de nationale thee. Heerlijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie van Turkije.
Van linzen- en yoghurtsoep tot borek en van mezze, dolma en kofte tot baklava en lokum: dit zijn de Turkse gerechten die je niet mag missen.
Leesfragment
Specificaties
- MerkFontaine Uitgevers
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789464042634
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven