- Boeken
- Studie
- talen
- educatieve uitgaven algemeen
- HET ONDERNEMINGSPLAN
HURKX-JANSEN, CAROLIEN
HET ONDERNEMINGSPLAN
42,75incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving HET ONDERNEMINGSPLAN
Je hebt het diploma Manager/ondernemer horeca behaald ... en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepsc
ompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardighed
en en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.
Voordat je een horecabedrijf start, is het belangrijk om eerst je plannen en doelen op papier te zetten: je schrijft een ondernem
ingsplan. Hierbij denk je na over wat jij je gasten wilt bieden, hoe jij je marketing uitvoert en hoe je aan een startkapitaal komt. Is je ondernemingsplan goedgekeurd en beschik je over de benodigde financiele middelen, dan kun je je plan ten uitvoe
r brengen. Om de opstartfase goed te laten verlopen, stel je een activiteitenplan op. Ook krijg je met wet- en regelgeving te maken en is het belangrijk om je verzekeringen in orde te hebben. Om de dagelijkse gang van zaken in je bedrijf of vestiging
goed te regelen, stel je een organisatieplan op. Dit gaat grotendeels over je personeel: welke functies heb je binnen je organisatie en hoe zijn deze in de organisatiestructuur verdeeld?
ompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardighed
en en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.
Voordat je een horecabedrijf start, is het belangrijk om eerst je plannen en doelen op papier te zetten: je schrijft een ondernem
ingsplan. Hierbij denk je na over wat jij je gasten wilt bieden, hoe jij je marketing uitvoert en hoe je aan een startkapitaal komt. Is je ondernemingsplan goedgekeurd en beschik je over de benodigde financiele middelen, dan kun je je plan ten uitvoe
r brengen. Om de opstartfase goed te laten verlopen, stel je een activiteitenplan op. Ook krijg je met wet- en regelgeving te maken en is het belangrijk om je verzekeringen in orde te hebben. Om de dagelijkse gang van zaken in je bedrijf of vestiging
goed te regelen, stel je een organisatieplan op. Dit gaat grotendeels over je personeel: welke functies heb je binnen je organisatie en hoe zijn deze in de organisatiestructuur verdeeld?
Leesfragment
Specificaties
- MerkONBEKEND \ MERKLOOS
- GroepEDUCATIEVE UITGAVEN ALGEM
- Barcode9789037228885
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven