LEEDEN, VANJA VAN DER
ITALOPOP
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving ITALOPOP
Italopop is genomineerd voor de vakjuryprijs van het Gouden Kookboek 2024 van de CPNB.
''Italopop is het ideale kookboek voor liefhebbers van Italiaans eten die af en toe iets gedurfders op tafel willen zetten, met alle risico''s van furieuze Italiaanse oma''s van dien. De Italiaanse keuken mag soms best wat opgeschud worden. En dat doet Vanja subliem.''
Donatello Piras en Eveline Rethmeier, Italie-kenners en presentatoren van de Italie Podcast
''Er koken weinig mensen zo slim, origineel en goed als Vanja. Ze heeft krankzinnig veel kennis en weet door haar eindeloze creativiteit van elk ingredient of klassiek gerecht iets bijzonders te maken. Echt: iedereen moet een boek van Vanja in de kast hebben staan. Ook dit boek is weer een ongelofelijke parel! Een PAREL!''
Yvette van Boven, kookboekenschrijver, tv-chef en podcastmaker
''Ongepolijst Italiaans met een heerlijk sausje vanVanja. Eindelijk weer eens iets anders dan het zoveelste boek met de geijkte Italiaanse beelden.''
Esther Sikkink, hoofdredacteur magazine De Smaak van Italie
''I''m really into this book! It''s joyful, colourful and it perfectly translates the liveliness of the Italian cuisine. It''s also much more than only a cookbook: Remko''s photography is amazing and Vanja''s recipes are original and so easy to make.''
Diego Rossi, chef van Trippa in Milaan
''Je goedkoopste ticket naar Italie, je moet alleen even boodschappen doen. Italopop is van a tot z gevuld met geweldige recepten, foto''s en ontmoetingen. Als fan van de Italiaanse keuken is dit een aanwinst op mijn kookboekenplank.''
Per de Man, tv-chef en pop-upper extraordinaire
''Voor dit boek mag men in Italie een nieuw keurmerk creeren: Denominazione di Origine Vanjata. Vanja maakt de Italiaanse keuken spannender, verrassender en verleidelijker. Sommige Italianen zullen er niets van willen weten, maar haar originele kijk geeft de geliefde cucina italiana nieuwe glans.''
Saskia Balmaekers, oprichter en uitgever van Italiewebsite Ciaotutti.nl
''Bij de meeste chefs moet ik er niks van weten wanneer ze in klassiekers lopen te rommelen. Vanja is echter niet de meeste chefs, wel een van mijn lievelingschefs. In Vanja''s gerechten proef je de warmte en de liefde van traditie, met de vrijheid en eigenheid van het experiment.''
Freddy Tratlehner a.k.a. Vjeze Fur, popster, kookboekenschrijver en culinair ondernemer
''Met Italopop laat Vanja van der Leeden zien hoe er een frisse, en vooral coolewind waait door de Italiaanse keuken. Een nieuwe generatie is aan zet - van getatoeeerde vrouwelijke chefs tot natuurwijnprofeten - en aan de hand van interviews, recepten en prachtige fotografie laat Vanja zien dat ze niet bang is om de kooktradities op te schudden. Zwarte-knoflookboter, maritozzi of parmezaanpolenta met crispy chili-olie: ik wil het allemaal proberen. Een onmisbaar boek in de keuken van de havermelkelite.''
Jonas Kooyman, journalist en oprichter van onlineplatform Havermelkelite
''Italie lijkt culinair uitgespeeld. Maar Vanja laat in dit boek een kant zien van de Italiaanse keuken die weinigen van ons kennen. Een heerlijk boek. Letterlijk en figuurlijk. Een must-have!''
Miljuschka Witzenhausen, tv-chef, kookboekenauteur en culinair ondernemer
''Vanja en Remko hebben weer een ongekend kookboek gemaakt waarbij hun identiteit als een scheurende gitaar naar voren komt. En ik, ik mocht het aan hun keukentafel proeven. Heerlijk! Klassiek Italiaanse schoonheid met een flink rauw randje.''
Karsu Donmez, zangeres, tv-chef en kookboekenauteur
Leesfragment
Specificaties
- MerkNIJGH & VAN DITMAR
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789038809793
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven