- Boeken
- Voedsel
- eten en drinken alg.
- LAROUSSE BROOD
KAYSER, ERIC
LAROUSSE BROOD
29,99incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving LAROUSSE BROOD
Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakken, kun je maar beter werken met de beste grondstoffen, met het beste boek met kwaliteitslabel Larousse, van iemand die gepas
sioneerd is voor het bakken van brood: Eric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Eric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood.
Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige t
ips van de auteur en geillustreerd met meer dan 800 schitterende stap-voor-stapfoto''s. Alle recepten zijn uitgetest in een gewone oven.
Kom alles te weten over de grondbeginselen van broodbakken, het bereiden van zuurdesem, het kneden met d
e hand of met de machine, het rijzen, het modelleren, het insnijden en het bakken. Naast de klassiekers vind je een keur aan heerlijke broden en broodjes, hartig en zoet:
.Brood met honing
.noten-vruchtenbrood
.ciabatta met boekweit r/>.brood met zongedroogde tomaten
.fougasse met olijven
.chocoladebroodjes
.kamutbroodjes met zeewier
.focaccia met rozemarijn
.bagels uit de VS
.margrietbrood uit de Ardeche
.ekmek uit Turkije
.pompernikkel uit Duit
sland
&nspb;
Eric Kayser is in Frankrijk en ver daarbuiten de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. In Parijs alleen al heeft hij meer dan 20 bakkerijen, maar ook in steden als New York, Tokio, Hongkong en Dubai kun je zijn bakk
erijen vinden. De reden van zijn succes? De allerbeste grondstoffen en passie!
sioneerd is voor het bakken van brood: Eric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Eric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood.
Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige t
ips van de auteur en geillustreerd met meer dan 800 schitterende stap-voor-stapfoto''s. Alle recepten zijn uitgetest in een gewone oven.
Kom alles te weten over de grondbeginselen van broodbakken, het bereiden van zuurdesem, het kneden met d
e hand of met de machine, het rijzen, het modelleren, het insnijden en het bakken. Naast de klassiekers vind je een keur aan heerlijke broden en broodjes, hartig en zoet:
.Brood met honing
.noten-vruchtenbrood
.ciabatta met boekweit r/>.brood met zongedroogde tomaten
.fougasse met olijven
.chocoladebroodjes
.kamutbroodjes met zeewier
.focaccia met rozemarijn
.bagels uit de VS
.margrietbrood uit de Ardeche
.ekmek uit Turkije
.pompernikkel uit Duit
sland
&nspb;
Eric Kayser is in Frankrijk en ver daarbuiten de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. In Parijs alleen al heeft hij meer dan 20 bakkerijen, maar ook in steden als New York, Tokio, Hongkong en Dubai kun je zijn bakk
erijen vinden. De reden van zijn succes? De allerbeste grondstoffen en passie!
Leesfragment
Specificaties
- MerkManteau
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789022330470
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven