- Boeken
- Voedsel
- eten en drinken alg.
- OVER ETEN EN KOKEN
MCGEE, HAROLD
OVER ETEN EN KOKEN
50,99incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving OVER ETEN EN KOKEN
Harold McGee''s oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.
Persrecensies
''Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.'' Jamie Oliver
''Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.'' Johannes van Dam
Persrecensies
''Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.'' Jamie Oliver
''Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.'' Johannes van Dam
Leesfragment
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven