kantoorboek
0

TZSCHIRNER, HUBERTUS

SOUS VIDE

19,99incl BTW
  • Vertrouwd sinds 1927

  • Persoonlijke aandacht en advies

  • Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE

  • Meer dan 150.000 artikelen online

Omschrijving SOUS VIDE

Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ''onder vacuum'' geseald in een vacuumzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuum koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuum koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeen de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Specificaties

  • Merk
    VELTMAN UITGEVERS B.V.
  • Groep
    ETEN EN DRINKEN ALG (440)
  • Barcode
    9789048309085
  • Leverstatus
    Actief

Reviews

0.0/5.0

Gemiddelde uit  0 reviews

Nog geen reviews geschreven