- Boeken
- Voedsel
- koken en apparatuur
- SOUS VIDE
TZSCHIRNER, HUBERTUS
SOUS VIDE
19,99incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving SOUS VIDE
Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.
Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ''onder vacuum'' geseald in een vacuumzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuum koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.
Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuum koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeen de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ''onder vacuum'' geseald in een vacuumzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuum koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.
Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuum koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeen de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
Specificaties
- MerkVELTMAN UITGEVERS B.V.
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789048309085
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven