kantoorboek
0

RUYSSCHAERT, STEFAN

VOL-AU-VENT

23,00incl BTW
  • Vertrouwd sinds 1927

  • Persoonlijke aandacht en advies

  • Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE

  • Meer dan 150.000 artikelen online

Omschrijving VOL-AU-VENT

Kip, gehaktballetjes, champignons, roux en room. Eenvoudig of met enkele toegevoegde luxe-ingredienten (zwezeriken, truff el, garnalen, cantharellen). En met frietjes of puree...

Vol-au-vent is het bladerdeeg. De miniversie als hapje is de b
ouchee a la reine. De vulling voor deze vide is de kippenragout.

"Vide, vol-au-vent of koninginnenhapje (bouchee a la reine): iedereen weet hoe deze klassieker op het bord verschijnt. Laat je echter niet verrassen, want de bereiding ervan vraag
t wat tijd en moeite. Een versgebakken kuipje van bladerdeeg, verse kip, gehaktballetjes en paddenstoelen in een romige saus en de luchtige hollandaisesaus. Wie dit bedacht, verdient een standbeeld". Beter dan Jeroen Meus kon ik het niet verwoorden..
.

Het boek bevat de recepten van bekende chefs en ook enkele vegan alternatieven voor vol-au-vent. Het gaat van een snelle vol-au-vent tot een luxe-versie met zwezeriken, cantharellen, garnalen en truffel. En zelfs een vol-au-vent met escargots
.

Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gere
chten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook "quidquid discis tibi discis".


Specificaties

  • Merk
    Maklu Uitgevers N.V.
  • Groep
    ETEN EN DRINKEN ALG (440)
  • Categorieën
    eten en drinken alg.
  • Barcode
    9789046612415
  • Leverstatus
    Actief

Reviews

0.0/5.0

Gemiddelde uit  0 reviews

Nog geen reviews geschreven