- Boeken
- Voedsel
- eten en drinken alg.
- WAT JE ALS KOK MOET WETEN
PETERSON, JAMES
WAT JE ALS KOK MOET WETEN
19,99incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving WAT JE ALS KOK MOET WETEN
Wat je als kok moet weten
Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma''s, van heel simpele vraagstukken zoals '' hoe bak ik een ei?'' tot meer gespecialiseerde als '' hoe bereid j
e een artisjok?''.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto''s laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van profe
ssionele chefs en informatie over ingredienten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Het boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!
HOE open je een oester? * maak je bouillon in een hando
mdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[k
olom rechts]
484 tips, trucs, ingredienten en wetenswaardigheden
Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma''s, van heel simpele vraagstukken zoals '' hoe bak ik een ei?'' tot meer gespecialiseerde als '' hoe bereid j
e een artisjok?''.
Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto''s laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van profe
ssionele chefs en informatie over ingredienten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.
Het boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!
HOE open je een oester? * maak je bouillon in een hando
mdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[k
olom rechts]
484 tips, trucs, ingredienten en wetenswaardigheden
Specificaties
- MerkKARAKTER UITGEVERS BV
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789061128779
- LeverstatusNiet leverbaar
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven