- Boeken
- Voedsel
- dieetboeken
- WETEN VAN (H)EERLIJK ETEN
DIJKINGA, RINEKE
WETEN VAN (H)EERLIJK ETEN
24,95incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving WETEN VAN (H)EERLIJK ETEN
Elke dag maken we keer op keer keuzes over eten. Vaak onbewust, vaak ook op basis van reclame-uitingen of slogans op de verpakking. Maar kennis ontbreekt vaak. Per slot van rekening hebben we nauwelijks iets over voeding geleerd op school. Door ''te
weten over je eten'' kun je vanaf nu bewust kiezen voor je gezondheid.
Met dit boek laat de auteur zien dat lekker en gezond eten heel goed hand in hand gaan. En dat je van iedere maaltijd en elk tussendoortje op een gemakkelijke manier iet
s gezonds kunt maken. Op die manier bewijs je je gezondheid keer op keer een goede dienst!
De auteur, Rineke Dijkinga, is werkzaam als natuur- en orthomoleculair geneeskundige. Al jaren geeft zij voedingscursussen. Tijdens deze cursussen leg
t ze uit wat de heilzame werking van gezonde (voornamelijk biologische) voeding, kruiden en specerijen is op onze energie, stemming en ons gewicht.
De recepten, die zij grotendeels zelf heeft ontwikkeld, en de informatie die in deze cursuss
en aan de orde zijn geweest, zijn op veler verzoek gebundeld in dit boek. Na jaren van cursussen wordt het steeds duidelijker: verandering van voedingsgewoonten is moeilijk. Maar ... als je snapt wat je lichaam nodig heeft en hoe je je eigen gezondhe
id onbewust kunt tegenwerken, dan ga je aan de slag met voeding. Meestal raak je snel gemotiveerd omdat gezonde voeding al snel veranderingen in je energie teweeg kan brengen, zelfs al heb je al geruime tijd klachten.
Dit boek is geen nieuw
dieet. Het is een manier om elke dag goed voor jezelf te zorgen. Zodat het voor iedereen mogelijk moet worden om zijn/haar optimale energieniveau te bereiken. Ook al heb je klachten of ziektes. Natuurlijk zijn er kookboeken in overvloed, maar heldere
uitleg over het heilzame effect van ingredienten is er nauwelijks. Daar brengt dit boek verandering in.
Per recept wordt een aantal gezondheidstips vermeld en achter in het boek staan, op alfabetische volgorde, de gezonde aspecten van de meeste
ingredienten vermeld.
De recepten in dit boek zijn gericht op:
* Preventie: gezond blijven, gezond oud worden.
* Overgewicht in combinatie met diabetes en bloedsuikerspiegelproblemen zoals hypoglykemie en hyperinsulinemie.
* Da
rmklachten als obstipatie, spastische darmen, voedselintoleranties en chronische darmontstekingen.
* Hart- en vaatziekten, doorbloedingproblemen en cholesterolklachten.
* Klachten van het brein (stemming, geheugen, gedragsproblemen).
* En
ergie en zuur/base evenwicht bij zowel de topsporter als de vermoeide mens.
weten over je eten'' kun je vanaf nu bewust kiezen voor je gezondheid.
Met dit boek laat de auteur zien dat lekker en gezond eten heel goed hand in hand gaan. En dat je van iedere maaltijd en elk tussendoortje op een gemakkelijke manier iet
s gezonds kunt maken. Op die manier bewijs je je gezondheid keer op keer een goede dienst!
De auteur, Rineke Dijkinga, is werkzaam als natuur- en orthomoleculair geneeskundige. Al jaren geeft zij voedingscursussen. Tijdens deze cursussen leg
t ze uit wat de heilzame werking van gezonde (voornamelijk biologische) voeding, kruiden en specerijen is op onze energie, stemming en ons gewicht.
De recepten, die zij grotendeels zelf heeft ontwikkeld, en de informatie die in deze cursuss
en aan de orde zijn geweest, zijn op veler verzoek gebundeld in dit boek. Na jaren van cursussen wordt het steeds duidelijker: verandering van voedingsgewoonten is moeilijk. Maar ... als je snapt wat je lichaam nodig heeft en hoe je je eigen gezondhe
id onbewust kunt tegenwerken, dan ga je aan de slag met voeding. Meestal raak je snel gemotiveerd omdat gezonde voeding al snel veranderingen in je energie teweeg kan brengen, zelfs al heb je al geruime tijd klachten.
Dit boek is geen nieuw
dieet. Het is een manier om elke dag goed voor jezelf te zorgen. Zodat het voor iedereen mogelijk moet worden om zijn/haar optimale energieniveau te bereiken. Ook al heb je klachten of ziektes. Natuurlijk zijn er kookboeken in overvloed, maar heldere
uitleg over het heilzame effect van ingredienten is er nauwelijks. Daar brengt dit boek verandering in.
Per recept wordt een aantal gezondheidstips vermeld en achter in het boek staan, op alfabetische volgorde, de gezonde aspecten van de meeste
ingredienten vermeld.
De recepten in dit boek zijn gericht op:
* Preventie: gezond blijven, gezond oud worden.
* Overgewicht in combinatie met diabetes en bloedsuikerspiegelproblemen zoals hypoglykemie en hyperinsulinemie.
* Da
rmklachten als obstipatie, spastische darmen, voedselintoleranties en chronische darmontstekingen.
* Hart- en vaatziekten, doorbloedingproblemen en cholesterolklachten.
* Klachten van het brein (stemming, geheugen, gedragsproblemen).
* En
ergie en zuur/base evenwicht bij zowel de topsporter als de vermoeide mens.
Specificaties
- MerkONBEKEND \ MERKLOOS
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789081821506
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven