- Boeken
- Voedsel
- wijn en dranken
- WIJNWEEKENDS IN BELGIE
DE CONINCK, TONI
WIJNWEEKENDS IN BELGIE
25,00incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving WIJNWEEKENDS IN BELGIE
Het gaat goed met de wijnproductie in Belgie. In tien jaar tijd is die verzesvoudigd en de kwaliteit van de wijn wordt alsmaar beter. Op dit moment is al bijna zeshonderd hectare grond met wijnstokken beplant. Verwacht wordt dat dit cijfer de volgend
e jaren gestaag omhoog zal gaan.
Meer en meer wijnbouwers investeren in een wijnbeleving en bouwen moderne kelders en gastvrije ontvangruimtes. Wijnbouw vormt stilaan een onderdeel van het veelzijdige toeristische aanbod in ons land, zeker als j
e een wijngaardbezoek kunt combineren met een overnachting in de buurt of op het wijndomein zelf,
een restaurantbezoek en een fiets- of wandeltocht.
In dit boek stellen we twintig ambitieuze en hartelijke wijnbouwers aan je voor, in uiteenl
opende streken als de Westhoek, Haspengouw en zelfs het centrum van Antwerpen. Je krijgt tips voor een weekend in eigen land: de hotels, de bistro''s, de uitstappen in de natuur. Wijnbouw in Belgie is fun.
Toni De Coninck is hoofdredacteur
van june.be en manager van the content crew. Met Bistro Belge
(Uitgeverij Luster) schreef hij al een boek over de nostalgie van authentieke Belgische restaurants.
Pieter Fraeyman was in 2018 sommelier van het jaar en selecteert de wijnen va
n restaurant Hertog Jan at
Botanic Antwerp.
e jaren gestaag omhoog zal gaan.
Meer en meer wijnbouwers investeren in een wijnbeleving en bouwen moderne kelders en gastvrije ontvangruimtes. Wijnbouw vormt stilaan een onderdeel van het veelzijdige toeristische aanbod in ons land, zeker als j
e een wijngaardbezoek kunt combineren met een overnachting in de buurt of op het wijndomein zelf,
een restaurantbezoek en een fiets- of wandeltocht.
In dit boek stellen we twintig ambitieuze en hartelijke wijnbouwers aan je voor, in uiteenl
opende streken als de Westhoek, Haspengouw en zelfs het centrum van Antwerpen. Je krijgt tips voor een weekend in eigen land: de hotels, de bistro''s, de uitstappen in de natuur. Wijnbouw in Belgie is fun.
Toni De Coninck is hoofdredacteur
van june.be en manager van the content crew. Met Bistro Belge
(Uitgeverij Luster) schreef hij al een boek over de nostalgie van authentieke Belgische restaurants.
Pieter Fraeyman was in 2018 sommelier van het jaar en selecteert de wijnen va
n restaurant Hertog Jan at
Botanic Antwerp.
Leesfragment
Specificaties
- MerkLUSTER UITGEVERIJ
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Barcode9789460582912
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven